Fysiotherapie Huffmeijer wordt JVDI de Fysioclub!

Peter Huffmeijer gaat per 1 januari 2019 met pensioen en zal na ruim 41 jaar zijn carrière als fysiotherapeut beëindigen. ‘Fysiotherapie Huffmeijer’ zal per 1 januari 2019 deel uit gaan maken van JVDI de Fysioclub. Dit is een organisatie die op meerdere plaatsen in de regio is gevestigd en garant staat voor de voortzetting van goede fysiotherapeutische zorg. De organisatie wordt geleid door Marc van den Ingh en Kees Jeurissen.

Marjoke van Haastrecht, Saskia Dewamme en Stacey Toonders blijven werkzaam op de Laarstraat en Cor Ederveen zal zich daarbij aansluiten, hij is reeds werkzaam bij JVDI de Fysioclub en als Geldroppenaar bekend met Geldrop. Voor u als patiënt verandert er niet veel, onze huidige therapeuten zullen zich blijven inspannen om u die zorg te leveren die u gewend bent te krijgen. De diverse aspecten van de zorg die wij nu aanbieden zullen blijven bestaan en mogelijk verder worden uitgebreid.

Wij denken dat met het oog op de toekomst, de vele veranderingen in de zorg en de positie die een kleine praktijk nu heeft, dit een juiste stap is. Het kleinschalige karakter zal blijven bestaan maar dan met de voordelen van een overkoepelende organisatie.

Tot 1 januari 2019 zullen wij u als Fysiotherapie Huffmeijer van dienst zijn. Na 1 januari 2019 zal dit onder de naam JVDI de Fysioclub worden voortgezet.