Fysiotherapie Huffmeijer wordt JVDI de Fysioclub!

Peter Huffmeijer gaat per 31 december 2018 met pensioen en zal na ruim 41 jaar zijn carrière als fysiotherapeut/praktijkeigenaar beëindigen. ‘Fysiotherapie Huffmeijer’ zal per 1 januari 2019 deel uit gaan maken van ‘JVDI de Fysioclub‘. Dit is een organisatie die uit meerdere fysiotherapiepraktijken bestaat in de regio en garant staat voor goede  fysiotherapeutische zorg. De organisatie wordt geleid door door Kees Jeurissen en oud-Geldroppenaar Marc van den Ingh.

Fysiotherapeuten Marjoke van Haastrecht, Saskia Dewamme en Stacey Toonders blijven werkzaam op de Laarstraat en fysiotherapeut/ manueel therapeut Cor Ederveen zal zich daarbij aansluiten; hij is reeds werkzaam bij ‘JVDI de Fysioclub‘ en als oud-Geldroppenaar bekend met de locatie.

Voor u als patiënt verandert er niet veel, onze huidige therapeuten zullen zich blijven inspannen om u die zorg te bieden die u van ons gewend bent. De diverse aspecten van de zorg die wij nu aanbieden zullen blijven bestaan en mogelijk  worden uitgebreid.

Met het oog op de toekomst, de vele veranderingen in de zorg en de kwetsbare positie van een kleine praktijk, zijn we van mening dat deze overname een goede ontwikkeling is. Het kleinschalige karakter zal blijven bestaan.

Tot en met 31 december 2018 zullen wij u als ‘Fysiotherapie Huffmeijer’ van dienst zijn. Na 1 januari 2019 zal dit onder de naam ‘JVDI de Fysioclub‘ worden voortgezet.

terug naar boven