Stichting Leergeld

Niek Vermeulen, Peter Huffmeijer, Saskia Dewamme, Stacey Toonders, Marjoke van Haastrecht

Geldrop – Fysiotherapie Huffmeijer kijkt tevreden terug op een bescheiden feestje ter ere van het 15 jarig jubileum. Voorzitter Niek Vermeulen van “Stichting Leergeld” Geldrop-Mierlo, was aangenaam verrast toen Peter Huffmeijer hem op 22 juni een cheque van € 500,- overhandigde.

In april 2018 liet fysiotherapie Huffmeijer ons weten dat zij hun vijftien jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij wilde laten gaan. ‘Wie jarig is trakteert’, werd door het team gezegd en dat werd uiteindelijk vertaald naar een inzamelactie voor “Stichting Leergeld” Geldrop-Mierlo. Het inzamelen voor een goed doel leek de fysiotherapeuten een goed en sympathiek plan, maar het uiteindelijke bedrag dat de patiënten hebben geschonken en de positieve reacties waren toch boven verwachting. Het bedrag dat patiënten bijeengebracht hebben bedraagt € 164,- en de praktijk heeft het aangevuld tot een mooi rond bedrag. Even stil staan bij een bijzonder moment krijgt meteen een dubbele betekenis. Een jubileum koppelen aan het ondersteunen van kinderen die achterop dreigen te raken geeft een goed gevoel. Het past bij de denkwijze van de fysiotherapie ten aanzien van zorg en zorg verlenen.

Bij deze willen Peter Huffmeijer, Saskia Dewamme, Stacey Toonders en Marjoke van Haastrecht iedereen bedanken voor hun bijdrage aan “Stichting Leergeld” Geldrop-Mierlo.

(Artikel uit Middenstandsbelangen nr 26 – 2018)

terug naar boven